Vrienden worden?

Vrienden worden?
Draag jij net als wij het gewichtheffen een warm hart toe en wil je ons helpen de Olympische Gewichthefsport in Nederland op een hoger plan te tillen? Dan zou het erg fijn zijn als je ons daarbij financieel zou willen steunen. Inmiddels trainen er ongeveer 40 gewichtheffers bij de Academie, daaronder bevinden zich topsporters en amateursporters.

Topsport

Alleen al in 2015 hebben 3 atleten van de Gewichthefacademie zich gemeten op het Europees Kampioenschap. Met alleen talent en training komen ze er echter niet, er moeten ook inschrijfgelden, vliegtickets etc. worden betaald. Met je sponsoring of donatie als Vriend van Gewichthefacademie Waalsport kun je onze beste junioren en senioren met hun coach helpen deel te nemen aan internationale wedstrijden.

Breedtesport

Om op een laagdrempelige manier wedstrijdervaring op te doen en om jong en oud kennis te laten maken met de gewichthefsport is het leuk en belangrijk om regelmatig wedstrijden te organiseren. Dat doen we natuurlijk altijd met vrijwilligers maar ook hier worden kosten gemaakt en onkosten vergoed.

Het is natuurlijk mogelijk om je sponsoring of donatie te oormerken. Daarmee heb je de mogelijkheid aan te geven of je wilt dat het ten goede komt van topsport (misschien zelfs wel ten goede van 1 specifieke atleet) of van breedtsport.

Sponsorcommissie

Om er zorg voor te dragen dat ontvangen gelden goed terechtkomen hebben we een sponsorcommissie in het leven geroepen.
Leden van de commissie zijn:

Daan Ruijs - amateur gewichtheffer en intitiatiefnemer van de Vrienden van Gewichthefacademie Waalsport
Amber Eijzenbach - amateur gewichtheffer, ambassadeur van de Olympische gewichthefsport via 'Eijzersterk'

Samen met Daan en Amber beslissen we over de bestemming van het sponsorgeld.

Vrienden van Gewichthefacademie Waalsport worden natuurlijk op de hoogte gehouden van activiteiten van de gewichthefacademie en de bestemming van de sponsorgelden en donaties.

Sponsorpakketten

Rood: € 250,00 of meer
Naambordje bij Waalsport + vermelding op de website + gratis activiteit naar keuze met team of vriendenclub (maximaal 12 personen)
Blauw: € 100,00 - € 250,00
Naambordje bij Waalsport + vermelding op de website
Geel: € 25,00 - € 99,00
Vermelding op de website

Doneren kan natuurlijk ook anoniem.

We stellen elke bijdrage enorm op prijs!

Sportieve groeten,

Daan Ruijs
Amber Eijzenbach
Pierre Verkroost
Véronique van Zuidam

© 2013 Alexandra Faber