Workshop Voeding en Sport

Workshop Voeding en Sport
Door de enorme hoeveelheid informatie over voeding is het niet altijd makkelijk om juiste of gezonde voedingskeuzes te maken, afgestemd op jouw doelen en behoeften. En ding staat vast: voeding is van wezenlijk belang voor het leveren van optimale sportprestaties. In deze workshop wordt eerlijke en betrouwbare informatie gegeven over voeding en suppletie bij sport. Je gaat naar huis met informatie en tips over hoe je voeding en suppletie (nog beter) kunt afstemmen op je sport, waardoor het herstel na inspanning wordt bevorderd en sportprestaties worden geoptimaliseerd.

De data van de workshops die al vast staan vind je in de agenda.

Trainer:

De workshop Voeding en Sport' wordt gegeven door Martijn Hoekstra. Hij heeft van jongs af aan 2 grote passies; voeding en sport, en weet als geen ander hoe je door middel van fysieke training en voeding sportprestaties kunt optimaliseren, verbeteren en het herstel na inspanning kan bevorderen. Martijn is al 8 jaar werkzaam bij Waalsport en daarnaast zelfstandig werkzaam als fysieke trainer en (sport)voedingdeskundige. Hij heeft Voeding & Ditetiek' gestudeerd met de specialisatie Sport & Nutrition'. Hij werkt als voedingsdeskundige met atleten uit het gewichtheffen, judo, crossfit, roeien en turnen en mag zich met recht (sport)voedingsspecialist noemen.

Kosten: 35,00 per persoon
Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur
Max 12 personen

Wil je met een aantal mensen komen? Met minimaal 8 en maximaal 12 personen maken we een aparte afspraak. Voor aanmeldingen of meer info: gewichthefacademie@waalsport.com

Gewichthefacademie Waalsport ligt in Oosterhout (in Gelderland bij Nijmegen!)


© 2013 Alexandra Faber