Workshop Gymnastics

Workshop Gymnastics
In deze workshop worden de basics met betrekking tot handstandvormen en pullup-vormen behandeld. Want een goede basis en een goede techniek zijn uitgangspunten voor betere skills! Je krijgt tips en trics om je gymnastics skills te verbeteren en deze zul je tijdens de workshop ook uitgebreid gaan oefenen. Je gaat naar huis met oefeningen en methodes waarmee je in je eigen trainingsomgeving aan de gang kunt en je een nog betere (CrossFit)atleet kan worden!

De data van de workshops die al vast staan vind je in de agenda.

Trainers:

De Workshop Gymnastics wordt gegeven door Monique Kleinstapel en Shannen Dooley. Monique is bekend in de CrossFit-wereld. Met 3 maal een top-10-notering tijdens de finale van de Lowlands Throwdown , een finaleplaats bij de Istanbul Throwdown en de Rotterdam Throwdown, meerdere finaleplaatsen op het NK turnen en vooral jarenlange ervaring als turntrainster mag zij zich met recht een CrossFit-Gymnasticsspecialist noemen.

Kosten: 35,00 per persoon
Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur
Max 12 personen

Wil je met een aantal mensen komen? Met minimaal 8 en maximaal 12 personen maken we een aparte afspraak. Voor aanmeldingen of meer info: gewichthefacademie@waalsport.com

Gewichthefacademie Waalsport ligt in Oosterhout (in Gelderland bij Nijmegen!)


© 2013 Alexandra Faber